Despre Noi

SCURT ISTORIC

ReaperCrew.ro a fost lansat în 2013 cu scopul de a crea un site ce se ocupă cu jocurile on-line, dar dedicat utilizatorilor autohtoni. La momentul respectiv site-ul avea o funcţionalitate minimală: un forum cu câteva ştiri din domeniu, o secţiune în care se puteau descărca diverse fişiere o secţiune în care puteai să obții achievement-uri si rank-uri.

Counter-Strike în România, unul dintre cele mai populare FPS-uri (First Person Shooter – în traducere liberă: joc cu împuşcături) lansate până în acel moment. Au început să apără primele servere de jocuri on-line publice de Counter-Strike. Ce a însemnat acest lucru ? Practic, dacă voiai să te joci un joc cu parteneri reali şi nu cu calculatorul (diferenţa fiind foarte mare, indiferent cât de mult ar fi de dezvoltată inteligenţa artificială) nu mai erai restricţionat din acel moment la a te jucau câţiva prieteni într-o reţea locală (LAN – local area network).

În foarte puţin timp au început să apără tot mai mulţi jucători, tot mai multe echipe (numite în acest nou mediu clanuri) şi tot mai multe servere pe care te puteai juca. Concomitent apar şi foarte multe concursuri, cupe şi ladder-e (clasamente) on-line, precum ClanBase (pe care se făceau şi încă se mai țin cupe ale naţiunilor) sau ESL, dedicat ţărilor din Europa, care sunt active şi în ziua de astăzi. Încep să se investească tot mai mulţi bani în acest nou hobby de către producătorii de echipamente, care lansează linii de produse special pentru gameri (pasionaţii de jocuri pe calculator). În ziua de astăzi unii jucători reuşesc chiar să se susțină în totalitate din activitatea de gamer, prin premiile câștigate la diverse concursuri şi sponsorizările primite de la producătorii de echipamente.

Apariţia a tot mai multe servere a dus la nevoia de a se crea o listă cu serverele de jocuri din România. Atunci când te joci se întâmplă să mai schimbi o vorba cu persoanele de pe acelaşi server – acest lucru este mult mai interesant dacă cei cu care vorbeşti vorbesc aceeaşi limbă şi dacă te şi poţi întâlni cu ei în lumea reală. ReaperCrew.ro a fost o astfel de lista, oferind informaţii în timp real despre toate serverele de jocuri din România. Astfel, cei interesaţi puteau vedea ce servere sunt funcţionale în acel moment, care sunt cele mai populare. Puteau, de asemenea, să verifice dacă pe vreunul din serverele pe care se joacă mai des se joacă în acel moment hartă lor preferata, precum şi multe alte detalii.

VALORILE

   • Acționăm cu integritate și facem întotdeauna ceea ce este corect, nu doar ușor.
   • Ne străduim să impresionăm, cu pasiune, calitate și rapiditate.
   • Ascultăm și avem o curiozitate înnăscută pentru a învăța.
   • Avem încredere în staff-ul nostru, îl ghidăm și-l creștem în mod constant.
   • Credem în puterea lucrului în echipă, suntem încântați să cooperăm cu orice ocazie sau eveniment.

MISIUNEA

Misiunea echipei ReaperCrew este de a se asigura că jucătorii beneficiază de cea mai bună experienţă online de divertisment, de servere de gaming optimizate și populate, de promoţii fantastice, concepute în mod special pentru jucătorii români. Suntem dedicați dezvoltării unui ecosistem transparent de business care încurajează și răsplătește performanța.

De asemenea ne dorim să:

 • Deținem cele mai performante servere de gaming din punct de vedere hardware, acest lucru va rezulta într-o creștere a numărului de jucători și va amplifica calitatea experienței în joc.
 • Creștem nivelul de atractivitate a serverelor publice de gaming printr-o atmosferă de joc placută, fair-play, jucători buni și content de calitate.