IT Software

 
Noua versiune a browserului Mozilla Firefox, Firefox 54, are menirea să reducă decalajul faţă de Google Chrome, Apple Safari şi Microsoft Edge.

Firefox dezvăluie, în cele din urmă, browserul său mai rapid şi mai eficient

15/06/2017
 
Săptămâna aceasta, Microsoft a decis să redenumească serviciul Beam de livestreaming în Mixer şi să îi adauge o serie de noi îmbunătăţiri.

Microsoft redenumeşte Beam în Mixer şi îi adaugă noi caracteristici

26/05/2017
 
Într-o mişcare surprinzătoare, grupul Swatch a ales să îşi dezvolte propriul sistem de operare smartwatch, în detrimentul proaspătului Android Wear 2.0.

Swatch îşi va crea propriul sistem de operare pentru smartwatch-uri

17/03/2017
 
Youtube a făcut echipă cu Daydream>, cu scopul de a găsi o metodă mai bună pentru a proiecta conţinutul VR, care l-ar face să arate mai realist.

Youtube şi Daydream cresc calitatea videoclipurilor VR

16/03/2017

 
Twitch a devenit, de ceva timp, mai mult decât o simplă platformă de streaming. Acum, compania a anunţat că Twich va avea şi o aplicaţie pentru desktop.

Twitch a anunţat că îşi va lansa propria aplicaţie Desktop

12/03/2017
 
Google a decis să dubleze limita dimensiunii maxime a ataşamentelor email-urilor primite prin serviciul Gmail, pentru toţi utilizatorii săi.

Google a dublat limita maximă a ataşamentelor pentru Gmail

02/03/2017
 
Compania care ne-a oferit una dintre cele mai căutate aplicaţii, Snapchat, a cumpărat startup-ul israelian Cimagine Media, pentru aproximativ 40 milioane $

Snapchat a achiziţionat un startup israelian, care se ocupă cu realitatea augmentată

26/12/2016
 
Germania a ordonat companiei Facebook să oprească colectarea datelor de la utilizatorii Whatsapp şi să şteargă toate informaţiile deja colectate.

Facebook a primit ordinul de a nu mai colecta datele germanilor prin Whatsapp

01/10/2016

 
Facebook şi compania Unity au anunţat un parteneriat pentru crearea unei platforme de jocuri, pentru a face competiţie binecunoscutului Steam.

Facebook şi Unity fac echipă pentru a lansa un competitor pentru Steam

19/08/2016
 
Intel a anunţat joi ca va achiziţiona compania Itseez Inc, care se ocupă de algoritmi şi software în domeniul Computer Vision.

Intel doreşte să intre în domeniul Computer Vision

04/08/2016
 
Astăzi, Whatsapp a anunțaț printr-un anunț pe blog, că aplicația prin care utilizatorii pot rămâne în legatură, este disponibilă de acum și pe PC.

WhatsApp pe PC

03/08/2016
 
VIV, o nouă aplicație care țintește să permită dezvoltatorilor să aducă tehnologia de inteligență artificială pentru nenumărate aplicații.

Viv, înlocuitorul lui Siri

03/08/2016

Conținut Exclusiv