Termeni și Condiții

Prin crearea unui cont pe acest website, sunteţi de acord şi înţelegeţi pe deplin termenii şi condiţiile de utilizare, asumându-vă întreaga răspundere pentru acţiunile dumneavoastra în cadrul comunităţii ReaperCrew.ro
Termenii şi Condiţiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului ReaperCrew.ro, în conformitate cu legislaţia în vigoare, în ceea ce priveşte mediul online şi comunitar din România.

1. Proprietatea Intelectuală

Conţinutul şi design-ul ReaperCrew.ro, inclusiv look & feel-ul acestuia cât şi bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea ReaperCrew.ro şi sunt protejate prin legislaţia română în vigoare, cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe.
Textele postate de către utilizatori în cadrul site-ului devin proprietatea ReaperCrew.ro din momentul postării.
În cazul informaţiilor şi conținutului postat de utilizatorii înregistraţi sau terţe părţi ori parteneri ai comunităţii ReaperCrew.ro, dreptul de autor şi responsabilitatea asupra acestora aparţin în totalitate celor care au publicat acea informaţie.
Este interzisă orice utilizare a conţinutului ReaperCrew.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare.
Cererile de utilizare a conţinutului în alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail team[at]reapercrew.ro
În cazul operelor încărcate de utilizatori, ReaperCrew.ro funcţionează într-un regim de găzduire gratuită şi ca atare nu putem fi făcuţi responsabili pentru conţinutul pus de terţe persoane pe serverul nostru.
Din cauza numărului mare de fişiere găzduite, este imposibil să facem o evaluare individuală şi obiectivă a fiecărui conţinut postat de utilizatorii înregistraţi.
Deşi depunem toate eforturile pentru identificarea şi stergerea conţinutului ce ar incălca drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane, scopul site-ului ReaperCrew.ro fiind informarea cititorilor noştri în mod legal, există posibilitatea ca un anume conţinut postat de utilizatorii înregistraţi să încalce drepturile terţilor.
În aceste condiţii vă rugăm sa ne trimiteţi un e-mail la adresa team[at]reapercrew.ro cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor ReaperCrew.ro să acţioneze în conformitate cu dispoziţiile legale conform art. 14 din Legea 365/2002 privind mediul de date electronic.

2. Condiţii Generale

Accesul pe acest website este GRATUIT, ReaperCrew.ro nu percepe nici un fel de taxă sau comision ascuns pentru înregistrarea contului dumneavoastră pe website.
ReaperCrew.ro poate conţine link-uri spre diferite site-uri externe, acestea nu sunt proprietatea comunităţii ReaperCrew.ro, de asemenea nu ne asumăm responsabilitatea pentru conţinutul termenilor şi condiţiilor de utilizare ale site-urilor în cauză.
Pentru ca ReaperCrew.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie să respectaţi următorii termeni de utilizare:

– Website-ul se va folosi doar în interes personal şi non-comercial.
– Nu se va copia sau distribui nici o informaţie aflată pe website, fără a obţine în prealabil acordul scris din partea board-ului ReaperCrew.ro.
– Nu veţi modifica sau degrada nici o parte din acest website, cu excepţia secţiunilor în care aveţi acces în mod legal sau prestabilit.
– Nu veţi publica pe acest website informaţii false sau mincinoase cu, caracter defăimător sau fals, care pot induce utilizatorii în eroare.

ReaperCrew.ro nu-şi asumă răspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvată a contului.
Dumneavoastră sunteţi singurul raspunzator pentru eventualele daune cauzate atât website-ului cât şi utilizatorilor acestuia, prin utilizarea neautorizată sau eronată a contului.
În calitate de utilizator sunteţi de acord să nu folosiţi nici un program, aplicaţie sau orice alt mijloc de accesare automată sau neautorizată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau atacării website-ului.